Wat is de beste spaarrekening van 2012? Er zijn diverse vergelijkingssites die jaarlijks prijzen en oorkondes uitdelen voor spaarrekeningen met een hoge rente.

Sparenvergelijken.nl

Sparen vergelijken deelt de Spaarrente Topper uit; een beloning voor spaarrekeningen die over het afgelopen half jaar de hoogste spaarrente uitkeren.

VanSpaarbankVeranderen.nl

De website VanSpaarbankVeranderen geeft een beoordeling op basis van cijfers. U ziet in een oogopslag wat de spaarrekeningen zijn die langer een hoge rente geven op hun zogenaamde Rente-meter. In de Rente-meter is voor elke Nederlandse bank de spaarrekening zonder voorwaarden opgenomen de hoogste rente. Zo ontstaat een objectieve vergelijking tussen de rentes op spaarrekeningen zonder voorwaarden van Nederlandse banken.

SpaarInformatie.nl

De website SpaarInformatie.nl looft elk jaar de Gouden Spaarvarken 2011 uit. De prijs geldt voor de best renderende spaarrekening zonder beperkende voorwaarden. De websitehoudt gedurende het hele jaar dagelijks alle spaarrentes bij van de spaarrekeningen op de Nederlandse spaarmarkt.